Преглед тема: "antioksidativna aktivnost"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Anti-oxidant activities of herbs and fruits extracts in 'Bitter 54' / Potencijalni antioksidativni kapacitet kompozicije lekovitih i aromatičnih biljaka i voća u Bitteru 54
(Društvo za ishranu Srbije, Beograd, 2009) -
The determination of quantitative jugolone content dynamics and the antioxidant activity in the extract of green walnut (Juglans regia L.) fruits / Određivanje dinamike kvantitativnog sadržaja juglona i antioksidativne aktivnosti u ekstraktu ploda mladog oraha (Juglans regia)
(Journal of Scientific Agricultural Research, 2007) -
The extract of fennel fruit as a potential natural additive in food industry / Ekstrakt ploda morača kao potencijalni prirodni aditiv u prehrambenoj industriji
(Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2018) -
Sinteza i ispitivanje morfološkihelektrohemijskih i antioksidativnih osobina premošćenih bis-pirolidinskih derivatafulerena C60 / Synthesis and investigation of morphological,electrochemical, and antioxidative properties of tethered bis-pyrrolidinoderivatives of fullerene c60
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 2016)